Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Impact of drying method on sensory, physicochemical properties and biology activity evaluation of Boletus edulis soup and their changes in volatile compounds
 
 
Titel: Impact of drying method on sensory, physicochemical properties and biology activity evaluation of Boletus edulis soup and their changes in volatile compounds
Auteur: Yang, Hao
Pu, Ruoying
Yang, Yuanhui
Dong, Tingting
Hua, Yan
Guo, Lei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 222 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland