Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Effect of freeze-thawing treatment on the structural and physicochemical characteristics of starch isolated from Chinese yam
 
 
Titel: Effect of freeze-thawing treatment on the structural and physicochemical characteristics of starch isolated from Chinese yam
Auteur: Gu, Ling-Biao
Liu, Xue-Xia
Li, Si-Yu
Song, Qiao-Ying
Gu, Rong
Wang, Lin
Zhang, Kun-Peng
Qin, Zhao
Liu, Hua-Min
Hao, Tian-Xuan
Zhu, Xin-Liang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 222 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland