Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical component changes of Curcuma longa - Black tea triggered by kombucha fermentation using metabolomics analysis
 
 
Titel: Biochemical component changes of Curcuma longa - Black tea triggered by kombucha fermentation using metabolomics analysis
Auteur: Hu, Song
Ma, Wen-Jing
Fu, Li-Juan
He, Xiao-Yun
Wang, Guo-Hong
Fu, Jian-Wei
Yang, Min-He
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 219 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland