Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
 
  A novel wheat arabino-xylanase from Trichoderma gamsii: Study on biochemical characterization, substrate recognition mechanism and its application in wheat flour dough and Chinese bread
 
 
Titel: A novel wheat arabino-xylanase from Trichoderma gamsii: Study on biochemical characterization, substrate recognition mechanism and its application in wheat flour dough and Chinese bread
Auteur: Qi, Xiaoya
Liu, Xingyu
Zhang, Yuxi
Hao, Jingjing
Rao, Huan
Zhao, Dandan
Liu, Jun
Hao, Jianxiong
Liu, Xueqiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 219 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland