Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of wheat malts as a replacement for improvers to enhance physicochemical, technological, nutritional, and sensory characteristics of bread
 
 
Titel: Utilization of wheat malts as a replacement for improvers to enhance physicochemical, technological, nutritional, and sensory characteristics of bread
Auteur: Canale, Michele
Gugino, Ignazio Maria
Sanfilippo, Rosalia
Timpanaro, Nicolina
Allegra, Maria
Spina, Alfio
Strano, Maria Concetta
Bizzini, Michele
Todaro, Aldo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 219 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland