Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the transformation mechanisms of alliin during the thermal processing of black garlic
 
 
Titel: Analysis of the transformation mechanisms of alliin during the thermal processing of black garlic
Auteur: Wu, Peng
Li, Yonghua
Sun, Zeru
Jiang, Yuying
Gao, Rui
Bi, Jingxiu
Zhao, Tong
Xu, Jianhan
Yuan, Xuexia
Zhang, Chao
Liu, Pingxiang
Wang, Yutao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 219 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 25 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland