Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Free radical scavenging kinetics of Maillard reaction products: A glucose-glycine model system
 
 
Titel: Free radical scavenging kinetics of Maillard reaction products: A glucose-glycine model system
Auteur: Bolchini, Sara
Angeli, Lucrezia
Ferrentino, Giovanna
Van Boekel, M.A.J.S.
Amorati, Riccardo
Scampicchio, Matteo
Morozova, Ksenia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland