Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products
 
 
Titel: Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products
Auteur: Wittland, Sebastian
Rohn, Sascha
Sciurba, Elisabeth
Begemann, Jens
Sokolowsky, Martina
Kanzler, Clemens
Matthäus, Bertrand
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 216 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 60 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland