Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of volatile profiles and taste characteristics in sous-vide cooked chicken breast based on HS-SPME-GC-MS and E-tongue
 
 
Titel: Analysis of volatile profiles and taste characteristics in sous-vide cooked chicken breast based on HS-SPME-GC-MS and E-tongue
Auteur: Li, Zhaoqi
Ren, Xiankun
Ding, Chao
Yang, Sha
Liu, Lina
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 215 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland