Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Impact of amino acid supplementation on aroma development in vidal icewine: A comparative study of Saccharomyces and Non-Saccharomyces fermentations
 
 
Titel: Impact of amino acid supplementation on aroma development in vidal icewine: A comparative study of Saccharomyces and Non-Saccharomyces fermentations
Auteur: Chang, Tengwen
Yi, Zicheng
Ma, Danyang
Peng, Bangzhu
Luo, Yang
Liu, Na
Li, Caihong
Ge, Qian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland