Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the mechanism of milk kefir grain fermentation to improve the palatability of chokeberry juice
 
 
Titel: Exploring the mechanism of milk kefir grain fermentation to improve the palatability of chokeberry juice
Auteur: Sun, Mao-Cheng
Fan, Xiu-Juan
Wang, Jie-Ting
Yang, Feng-Shuo
Yang, Liu
Li, Zhiyuan
Fei, Peng
Zhang, Tiehua
Zhao, Changhui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 213 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland