Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Pediococcus acidilactici and Rhizopus Oryzae on protein degradation and flavor formation in fermented mutton sausages
 
 
Titel: Effects of Pediococcus acidilactici and Rhizopus Oryzae on protein degradation and flavor formation in fermented mutton sausages
Auteur: Li, Zihan
Su, Wei
Mu, Yingchun
Qi, Qi
Jiang, Li
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 213 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland