Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the flavor quality of Chinese rice wine (Huangjiu) through inoculation with Lactobacillus plantarum and Leuconostoc mesenteroides
 
 
Titel: Enhancing the flavor quality of Chinese rice wine (Huangjiu) through inoculation with Lactobacillus plantarum and Leuconostoc mesenteroides
Auteur: Peng, Qi
Li, Jiachen
Fang, Shunan
Zhang, Yuhao
Zheng, Huajun
Meng, Kai
Li, Linyuan
Zhang, Lili
Feng, Xinxin
Chen, Xueping
Elsheery, Nabil Ibrahim
Xie, Guangfa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland