Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Effects of acetic acid fermentation on the phytochemicals content, taste and aroma of pineapple vinegar
 
 
Titel: Effects of acetic acid fermentation on the phytochemicals content, taste and aroma of pineapple vinegar
Auteur: Hu, Yuhao
Peng, Shaodan
Huang, Hui
Wang, Xiaofang
Zou, Ying
Zhang, Li
Chen, Tinghui
Gong, Xiao
Liao, Liangkun
Li, Jihua
Zhou, Wei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland