Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of NaCl on heat-denatured wheat gluten in freeze-thaw cycles: Physicochemical properties and molecular structure
 
 
Titel: Effect of NaCl on heat-denatured wheat gluten in freeze-thaw cycles: Physicochemical properties and molecular structure
Auteur: Liang, Ying
Cao, Zhihui
Jie, Yangyi
Su, Kerui
Liu, Mei
Liu, Hao
He, Baoshan
Wang, Jinshui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 207 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland