Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Formulations and evaluations of structural and physico-chemical properties of soy yogurts: Effect of incorporating soy protein isolate/chitosan complexed microgels
 
 
Titel: Formulations and evaluations of structural and physico-chemical properties of soy yogurts: Effect of incorporating soy protein isolate/chitosan complexed microgels
Auteur: Bourouis, Imane
McClements, David Julian
Chen, Cunshe
Li, He
Pang, Zhihua
Liu, Xinqi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 206 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland