Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and mechanism of thermally induced tea polyphenols and egg white proteins gel system and its 3D printing
 
 
Titel: Characterization and mechanism of thermally induced tea polyphenols and egg white proteins gel system and its 3D printing
Auteur: Liu, Lili
Xie, Tianyi
Cheng, Weiwei
Ding, Yue
Xu, Baocheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 205 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland