Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Effects of deamidated gluten protein on wheat starch properties and rheological properties of starch-gluten dough
 
 
Titel: Effects of deamidated gluten protein on wheat starch properties and rheological properties of starch-gluten dough
Auteur: Li, Mingfei
Wang, Xingyue
Lu, Yujie
Liu, Chong
Zheng, Xueling
Dube, Nhlanhla Mtelisi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 205 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland