Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the addition of protein hydrolysates from grape seed meal residue to red wines in warm regions in the stabilization stage
 
 
Titel: Effect of the addition of protein hydrolysates from grape seed meal residue to red wines in warm regions in the stabilization stage
Auteur: Mora-Garrido, Ana Belén
Escudero-Gilete, M. Luisa
González-Miret, M. Lourdes
Heredia, Francisco J.
Cejudo-Bastante, María Jesús
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 205 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland