Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of drying characteristics, physicochemical properties and volatile flavor components of Dendrocalamus brandisii shoots under four drying techniques
 
 
Titel: Comparative analysis of drying characteristics, physicochemical properties and volatile flavor components of Dendrocalamus brandisii shoots under four drying techniques
Auteur: Wang, Hailang
Wu, Boxiao
Zhang, Min
Chen, Lin
Liu, Yun
Li, Zelin
Li, Zhengtian
Kan, Huan
Cao, Changwei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 205 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland