Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of soybean protein isolate-chitosan-based emulsion template-oleogel as fast-frozen special fat substitute and its mechanism on the quality improvement of fast-frozen food
 
 
Titel: Characterization of soybean protein isolate-chitosan-based emulsion template-oleogel as fast-frozen special fat substitute and its mechanism on the quality improvement of fast-frozen food
Auteur: Zhu, Tingwei
Cui, Wan
Jiang, Haiyu
Zhang, Ting
Zhang, Lifen
Yang, Chenxian
Guo, Xingfeng
Chen, Fusheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 205 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland