Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of physicochemical and functional properties of soluble dietary fiber from separate and co-fermented okara by lactic acid bacteria and Kluyveromyces marxianus C21
 
 
Titel: Characterization of physicochemical and functional properties of soluble dietary fiber from separate and co-fermented okara by lactic acid bacteria and Kluyveromyces marxianus C21
Auteur: Wang, Xiujuan
Xue, Hanyu
Li, Yunbo
Li, Pengcheng
Liu, Ziqi
Piao, Chunhong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 205 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland