Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different fixation methods on the aroma quality of Anjibai tea
 
 
Titel: Effects of different fixation methods on the aroma quality of Anjibai tea
Auteur: Xia, Dongzhou
Zhang, Jixin
Xiong, Zhichao
Huang, Wenjing
Wei, Yuming
Feng, Wanzhen
Huang, Junlan
Ning, Jingming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 204 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland