Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Strategies to mitigate acrylamide development in bakery products: Effect of asparagine content in flour and tartaric acid addition in biscuit formulation
 
 
Titel: Strategies to mitigate acrylamide development in bakery products: Effect of asparagine content in flour and tartaric acid addition in biscuit formulation
Auteur: Lo Faro, Emanuela
Nitti, Pasquale
Montevecchi, Giuseppe
Antonelli, Andrea
Fava, Patrizia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland