Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Solid-state fermentation of corn to make Chinese liquor: Effect of corn variety and dynamic microbial community variation
 
 
Titel: Solid-state fermentation of corn to make Chinese liquor: Effect of corn variety and dynamic microbial community variation
Auteur: Arvelli, Shubhangi
Liu, Meicen
Chen, Gengjun
Weiss, Thomas
Zhang, Yuandi
Li, Yonghui
Wang, Donghai
Zheng, Yi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland