Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Metabolomics and flavor diversity in Cabernet Sauvignon wines fermented by various origins of Hanseniaspora uvarum in the presence and absence of Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Metabolomics and flavor diversity in Cabernet Sauvignon wines fermented by various origins of Hanseniaspora uvarum in the presence and absence of Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Wang, Jun
Wang, Zhiying
Gao, Hengfang
Bai, Xi
Li, Lei
Wei, Ruteng
Dong, Zhigang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland