Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 106 gevonden artikelen
 
 
  High internal phase emulsions gels stabilized by soy protein isolate and rutin complexes: Encapsulation, interfacial properties and in vitro digestibility
 
 
Titel: High internal phase emulsions gels stabilized by soy protein isolate and rutin complexes: Encapsulation, interfacial properties and in vitro digestibility
Auteur: Zhao, Juyang
Xu, Shuo
Gu, Liya
Yang, Feiran
Fang, Xuwei
Gao, Shiyong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 203 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland