Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of particle size on the rheology, baking characteristics, and microstructure of fava bean-fortified bread
 
 
Titel: Effect of particle size on the rheology, baking characteristics, and microstructure of fava bean-fortified bread
Auteur: Olakanmi, Sunday J.
Jayas, Digvir S.
Paliwal, Jitendra
Arif Chaudhry, Muhammad Mudassir
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland