Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different roasting steps on protein degradation and lipid oxidative hydrolysis, promoting flavor in Larou
 
 
Titel: Effect of different roasting steps on protein degradation and lipid oxidative hydrolysis, promoting flavor in Larou
Auteur: Lin, Caixia
Su, Wei
Mu, Yingchun
Qi, Qi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland