Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Preparation conditions optimization and functional characteristics investigation of cationic-acetylated glutinous rice starch
 
 
Titel: Preparation conditions optimization and functional characteristics investigation of cationic-acetylated glutinous rice starch
Auteur: Zhang, Wangfen
He, Ruidi
Yu, Zhenyu
Zhao, Gongqi
Zhang, Houfang
Hou, Chenglong
Yang, Liping
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland