Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Impact of soluble gas stabilisation (SGS) technology on the quality of superchilled vacuum-packed salmon portions following different cold chain scenarios
 
 
Titel: Impact of soluble gas stabilisation (SGS) technology on the quality of superchilled vacuum-packed salmon portions following different cold chain scenarios
Auteur: Gurusamy, Revathy
Lerfall, Jørgen
Rotabakk, Bjørn Tore
Jakobsen, Anita Nordeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland