Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Impact of raw material and enzyme type on the physico-chemical and functional properties of fish by-products hydrolysates
 
 
Titel: Impact of raw material and enzyme type on the physico-chemical and functional properties of fish by-products hydrolysates
Auteur: Fuentes, Cristina
Verdú, Samuel
Grau, Raúl
Barat, José Manuel
Fuentes, Ana
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland