Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Fresh-eating Lingzhi becomes possible: Comparative evaluation of nutritional and taste profile of Ganoderma tsugae at different fruiting body morphogenesis stages
 
 
Titel: Fresh-eating Lingzhi becomes possible: Comparative evaluation of nutritional and taste profile of Ganoderma tsugae at different fruiting body morphogenesis stages
Auteur: Xu, Anran
Yang, Xueyi
Li, You
Jacob, Muharagi Samwel
Zhang, Bo
Li, Xiao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland