Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Freeze-thaw procedure as an alternative method to reduce the cooking time of Jack bean (Canavalia ensiformis (L.) DC) while retaining its nutritional quality
 
 
Titel: Freeze-thaw procedure as an alternative method to reduce the cooking time of Jack bean (Canavalia ensiformis (L.) DC) while retaining its nutritional quality
Auteur: Purwandari, Fiametta Ayu
Gahari, Raehana Saria
Fogliano, Vincenzo
Capuano, Edoardo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland