Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Chickpea peptide as a plant-based cryoprotectant in frozen dough: Insight into the water states, gluten structures, and storage stabilities
 
 
Titel: Chickpea peptide as a plant-based cryoprotectant in frozen dough: Insight into the water states, gluten structures, and storage stabilities
Auteur: Zhu, Xiangwei
Chen, Yingying
Zhang, Nan
Luo, Yufan
Peng, Ruihao
Chen, Lei
Xu, Jianteng
Teng, Yongxin
Li, Bin
Ding, Wenping
Chen, Xi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland