Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the key volatile compounds in longjing tea (Camellia sinensis) with different aroma types at different steeping temperatures by GC‒MS and GC‒IMS
 
 
Titel: Characterization of the key volatile compounds in longjing tea (Camellia sinensis) with different aroma types at different steeping temperatures by GC‒MS and GC‒IMS
Auteur: Zhang, Huiyuan
Zhang, Jixin
Liu, Sitong
Li, Tiehan
Wei, Yuming
Gu, Zhe
Su, Zhucheng
Ning, Jingming
Wang, Yujie
Hou, Zhiwei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland