Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of low-fat and shape-preserving walnut via combined carbon dioxide osmotic treatment and subcritical fluid defatting
 
 
Titel: Preparation of low-fat and shape-preserving walnut via combined carbon dioxide osmotic treatment and subcritical fluid defatting
Auteur: Guo, Tingting
Liu, Jiajie
Zhou, Qi
Zheng, Mingming
Huang, Fenghong
Wan, Chuyun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland