Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of polysaccharide on rheology of dough, microstructure, physicochemical properties and quality of fermented hollow dried noodles
 
 
Titel: Effect of polysaccharide on rheology of dough, microstructure, physicochemical properties and quality of fermented hollow dried noodles
Auteur: Hu, Zhiyuan
Guo, Wanxue
Liu, Chong
Wang, Xiaojian
Hong, Jing
Liu, Mei
Sun, Binghua
Zheng, Xueling
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland