Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Towards higher-quality low salt surimi gels: Significance of the combinatorial effects of chickpea protein with transglutaminase on their micro-structures
 
 
Titel: Towards higher-quality low salt surimi gels: Significance of the combinatorial effects of chickpea protein with transglutaminase on their micro-structures
Auteur: Shi, Tong
Yuan, Li
Kong, Yunfei
Bao, Yulong
Zhang, Hao
Lu, Chenya
Jin, Wengang
Monto, Abdul Razak
Gao, Ruichang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland