Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 79 gevonden artikelen
 
 
  The effect of soluble gas stabilization and high-pressure processing on rehydrated dried salt-cured cod vacuum packaged in bio-based bags.
 
 
Titel: The effect of soluble gas stabilization and high-pressure processing on rehydrated dried salt-cured cod vacuum packaged in bio-based bags.
Auteur: Chan, Sherry Stephanie
Pettersen, Gøril Nygård
Rode, Tone Mari
Lerfall, Jørgen
Rotabakk, Bjørn Tore
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland