Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Effect of roselle and purple rice powder on baking quality and aroma characteristic of bread
 
 
Titel: Effect of roselle and purple rice powder on baking quality and aroma characteristic of bread
Auteur: Qin, Yuyue
Jiang, Kai
Song, Jiaying
Yu, Hongda
Zhu, Junlin
Tang, Zhenya
Soteyome, Thanapop
Brennan, Charles
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland