Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Effects of wheat protein on the formation and structural properties of starch-lipid complexes in real noodles incorporated with fatty acids of varying chain lengths” [LWT-Food Sci. Technol. 144 (2021) 111271]
 
 
Titel: Corrigendum to “Effects of wheat protein on the formation and structural properties of starch-lipid complexes in real noodles incorporated with fatty acids of varying chain lengths” [LWT-Food Sci. Technol. 144 (2021) 111271]
Auteur: Kang, Xuemin
Sui, Jie
Qiu, Hongwei
Sun, Chunrui
Zhang, Huayong
Cui, Bo
Abd El-Aty, A.M.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland