Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Compensative role of autochthonous lactic acid bacteria in physical properties and taste profiles of dry sausage with partial substitution of NaCl by KCl
 
 
Titel: Compensative role of autochthonous lactic acid bacteria in physical properties and taste profiles of dry sausage with partial substitution of NaCl by KCl
Auteur: Li, Xiang-ao
Sui, Yumeng
Lu, Jiasheng
Ren, Jing
Kong, Baohua
Li, Yongjie
Chen, Qian
Yang, Weiwei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 199 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland