Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key aroma compounds in cold brew coffee prepared by negative-pressure extraction technology and its changes during storage
 
 
Titel: Characterization of key aroma compounds in cold brew coffee prepared by negative-pressure extraction technology and its changes during storage
Auteur: Wang, Yuqin
Wang, Weiqing
Zhou, Qinxuan
Cheng, Chao
Xing, Zhiqiang
Zhou, Yun
Liu, Xinrong
Hua, Shengkai
Wei, Wei
Tan, Jinhao
Yu, Yongjian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 197 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland