Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Green tea marinades can reduce formaldehyde of pan-fried pork via Mannich reaction mechanism
 
 
Titel: Green tea marinades can reduce formaldehyde of pan-fried pork via Mannich reaction mechanism
Auteur: Bi, Tian
Tian, Yajun
Zhou, Dan
Wang, Xiao
Jiang, Haipeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 197 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland