Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Functional components and antioxidant activity were improved in ginger fermented by Bifidobacterium adolescentis and Monascus purpureus
 
 
Titel: Functional components and antioxidant activity were improved in ginger fermented by Bifidobacterium adolescentis and Monascus purpureus
Auteur: Tan, Yumei
Gao, Mengxiang
Li, Li
Jiang, Hongbo
Liu, Yingbao
Gu, Tong
Zhang, Jialan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 197 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland