Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Rapid analysis of flaxseed oil quality during frying process based on Raman spectroscopy combined with peak-area-ratio method
 
 
Titel: Rapid analysis of flaxseed oil quality during frying process based on Raman spectroscopy combined with peak-area-ratio method
Auteur: Hua, Yisheng
Li, Yuanpeng
Huang, Yayi
Su, Yuancui
Zeng, Rui
Huang, Wenchang
Liu, Lingli
Tang, Jian
Lu, Hanglin
Tu, Shan
Liu, Jun
Hu, Junhui
Wang, Lihu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland