Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effect of curdlan on improving dough rheological properties and performance of corresponding steamed bread
 
 
Titel: Effect of curdlan on improving dough rheological properties and performance of corresponding steamed bread
Auteur: Zhao, Beibei
Wu, Chuanjing
Fu, Shijian
Liu, Xinru
Hou, Liuyu
Liu, Ting
Li, Hua
Liu, Kunlun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland