Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effects of adding lactic acid on the photostability of capsanthin during the shelf life of Zao chili
 
 
Titel: Effects of adding lactic acid on the photostability of capsanthin during the shelf life of Zao chili
Auteur: Zhu, Jingyi
Peng, Yuzhu
Li, Binbin
Jiang, Guilan
Li, Silin
Wang, Jiaying
Ding, Zhuhong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland