Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effect of stevia syrup, okra fruit powder, and Thai white chili on physicochemical properties and sensory qualities of confectionery jam
 
 
Titel: Effect of stevia syrup, okra fruit powder, and Thai white chili on physicochemical properties and sensory qualities of confectionery jam
Auteur: Samakradhamrongthai, Rajnibhas Sukeaw
Nortuy, Nutthamon
Sangsee, Orapan
Srichan, Phatthamon
Sangpimpa, Wanalee
Jannu, Taruedee
Supawan, Thanyapohn
Chanakun, Phruttinan
Yimkaew, Yadaporn
Renaldi, Gerry
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 194 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland